Økologisk Gelatinepulver Ager Ager, Biogan 30 gram (bedst før 01-02-24)
Agar agar er en vegetabilsk erstatning for gelatine som er særdeles velegnet for muslimer, men også i anden madlavning.
Agar agar er ideel til brug i marmelade, desserter så som fromage og gelé mm. samt mælkeprodukter.
Agar agar pulver kan også med fordel anvendes i produktionen af vegansk yoghurt, og vegansk tykmælk / creme fraiche med vegansk mælkesyrekultur,
Man kan opleve at vegansk yoghurt, tykmælk og creme fraiche nogle gange er lidt vandet. Det afhænger lidt af hvilken type vegetabilsk mælk man anvender. Agar agar pulver kan bruges for at tykne produktet. Generelt kan man sige at der skal bruges 1 spsk agar agar pulver til 1 liter mælk men det er bedst at man selv tester det på det mælkeprodukt man anvender. Agar agar pulveret røres op i 1/4 dl af væsken og tilsættes resten at væsken og koges i ca. 2 minutter. Dette pasteuriserer samtidig mælken.
Ingredienser: Økologisk rød alge
Nettovægt: 30 g
Oprindelse: Marokko
Bør opbevares: Tørt og køligt
Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.